Nieuws 2011

Aangename verrassing!

We hebben allemaal kunnen genieten van het door Frans geschreven verslag van de koppeltijdrit in Puttershoek. Na nu blijkt was dit verslag, overigens zonder dat Frans enige blaam treft, niet helemaal volledig.

In het verslag van Frans wordt er gesproken over een foutje van de organisatie m.b.t. de uitslag van Jizka en Wim. Inmiddels heeft de organisatie een en ander op hun site gecorrigeerd en heeft de bij de 4e plaats behorende prijs mij toegestuurd en deze beker heb ik hen overhandigd.

Samen met deze prijs voor Jizka en Wim kwam er nog een beker mee. Het bleek de beker te zijn voor de 1e prijs van de beste bruto tijd die door Folkwin en mij neergezet is. Het was ons niet bekend dat hiervoor ook een ceremonie zou zijn en wij zijn na de uitreiking van de prijzen voor de netto tijd naar huis gegaan. Dit was een aangename verrassing.

Via deze weg wil ik Flip en Leon van de organisatie enorm bedanken voor hun enorme inzet om alles correct af te handelen, complimenten mannen. Tot volgend jaar.

Uitslag gentleman bruto en netto tijden.

Uitslag lady bruto en netto tijden.

Sponsors

niemet

mdkwebdesignOndersteuners

Notaris Kerkdriel

SMA Midden Nederland