Nieuws 2012

Bestuursontwikkelingen

Afgelopen vrijdagavond hebben we tijdens de ALV ons bestuur eindelijk kunnen uitbreiden met een secretaris. Jasper Vis had zich kandidaat gesteld en is unaniem gekozen.

Het bestuur is zeer blij met Jasper; hij is jong, sportief, enthousiast, doelgericht, draagt onze visie en heeft zich in de periode dat hij lid is al een echte VeloVriend getoond! We hebben aan Jasper gevraagd waarom hij tot het bestuur wilde toetreden. Zijn antwoord was:

Toen ik lid werd stond de vacature 'secretaris' al enige tijd open. De functie van secretaris is natuurlijk vooral een administratieve functie, vol ingewikkelde overzichten, formulieren en ambtelijk geneuzel. Kortom: een functie die beter bij mijn capaciteiten past vind je nergens! Toch twijfelde ik nog even: is iemand die pas kort van de vereniging lid is, wel de meest geschikte persoon om in het bestuur plaats te nemen? Na een goed gesprek wisten Henry en Miranda mij toch van het tegendeel te overtuigen; het Eifelkamp deed de rest. Ik ben er dan ook trots op dat ik mij vanaf nu de verenigingsstafneuzel mag noemen!

Ook de voorzitter en penningmeester zijn weer voor 3 jaar aangesteld.
Tevens hebben we een heuse feestcommissie op de been weten te brengen. Het lijkt ons dat we hiermee een goede en stevige basis hebben gelegd voor de komende jaren!

Heb jij nog idee├źn voor het bestuur? Mail ons dan persoonlijk, of via ons algemeen e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsors

niemet

mdkwebdesignOndersteuners

Notaris Kerkdriel

SMA Midden Nederland