Nieuws 2012

KNWU + NTFU aanbieding; combilid voor € 65,--

 

Wielervereniging VeloVrienden blijft zich inspannen om de contributie geen onoverkomelijke drempel te laten zijn om lid te worden van de KNWU en/of NTFU. Zo ben je al voor € 35,-- KNWU lid en ontvang je het basislidmaatschap van de KNWU. Daarnaast kun je besluiten een KNWU licentie aan te vragen.

Omdat onze vereniging ook bij de NTFU aangesloten is kunnen we ook dat lidmaatschap aanbieden. Daarvoor betaal je slechts € 45,-- en profiteer je van alle voordelen, zoals o.a. een kleding-/fietsverzekering tot € 1000,--, van de NTFU.

Omdat we ons goed voor kunnen stellen dat je van de voordelen van beide bonden wilt genieten hebben we daar een speciaal lidmaatschap voor in het leven geroepen dat slechts € 65,-- kost. Minder dus dan de meeste verenigingen voor alleen een KNWU-lidmaatschap rekenen. Bovendien ben je dan ook nog lid van de leukste wielervereniging van Nederland :-).

Waarom de leukste wielervereniging? Kijk maar eens rond op deze website en lees over onze leuke ervaringen tijdens het trainingskamp in de Eifel en gezamenlijke (ploegen)(tijdrit)trainingen. Als je toch bezig bent lees dan ook over onze deelnames aan koppel- en ploegentijdritten en wedstrijden op de Nedereindse Berg. Of blader eens door een van onze laatste edities van ons clubblad; de VeloVrij. Er zal je 1 ding opvallen: Wielervereniging VeloVrienden kent haar gelijke niet als het gaat over persoonlijke betrokkenheid bij alle leden.

Wij kennen de volgende lidmaatschappen:   Bedrag   Kledingkorting Looptijd
1  KNWU lid   € 35,00   25% 1 jaar
2  NTFU lid € 45,00 25% 1 jaar
3  KNWU + NTFU lid    € 65,00   25% 1 jaar
4  Donateur     €   5,00 minimaal
2% 1 jaar

Meld je meteen bij ons aan via ons

Aanvraagformulier

Vul het in, onderteken het en stuur het naar het correspondentieadres:
Wielervereniging VeloVrienden
Florijnstraat 7
5237 NG  ‘s-Hertogenbosch

Of stuur het per e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Maak daarna het geld over naar ING 4256638 t.n.v. Wielervereniging VeloVrienden te Zeist, onder vermelding van je naam + het soort lidmaatschap.

Zodra je formulier en het geld binnen is ontvang je van ons een welkomsmailtje en een inlogcode voor de website, zodat je kunt shoppen tegen de juiste korting en kunt rondkijken op ons besloten gedeelte.

 

Sponsors

niemet

mdkwebdesignOndersteuners

Notaris Kerkdriel

SMA Midden Nederland