Nieuws 2011

Foutje bedankt!

Waarschijnlijk was het al duidelijk dat ik in mijn vorig relaas erg was geschrokken van de nieuwe berichtgevingen van de KNWU. Ik was echt, heel heeeeel erg geschrokken. Maar dat was misschien wel duidelijk ;-)

Henry heeft daarom contact gehad met de KNWU. En wat blijkt... het is een foutje!!

 

Het is misschien vreemd dat je als vereniging blij bent met fouten, maar in dit geval zijn we erg blij! Het blijkt namelijk dat de matrix die de KNWU heeft gepubliceerd niet correct is, er zijn een paar foutjes ingeslopen. Basis leden met een basislidmaatschapskaart mogen wel categorie III wedstrijden rijden! Dus (inter)clubwedstrijden rijden is voor onze basis leden wél mogelijk!

Poeh, ik sprong een gat in de lucht toen ik dit hoorde! Wij waren namelijk erg bang dat de KNWU het de breedtesporters onmogelijk zou maken deel te nemen aan laagdrempelige wedstrijden... en laat dat nou net één van de doelstellingen van onze vereniging zijn. Wij willen juist de breedtesporters een kans geven, daarom hebben wij ook speciaal het basis lidmaatschap binnen onze vereniging in het leven geroepen. Voor weinig geld wordt je basis lid bij ons, en kun je dus kennismaken met de wedstrijdsport.

Ook voor onze vrouwen had de KNWU goed nieuws; de categorie amateurvrouwen blijft in zijn huidige vorm bestaan. Dus ook volgend jaar mogen ze bij de elite starten, maar organisatoren mogen ook speciale amateurwedstrijden aanbieden. Daar zijn we erg blij mee en zeker bij de laatste wedstrijden zullen ze onze vrouwen zien staan trappelen aan de start!

Al met al is er maar 1 ding dat ik kan zeggen: KNWU bedankt voor de foutjes!

(Alhoewel de volgende keer zonder fout misschien toch wat beter is voor mijn hart en nachtrust ;-)).

 

Vorige
Sponsors

niemet

mdkwebdesignOndersteuners

Notaris Kerkdriel

SMA Midden Nederland