Nieuws 2011

Weekend om snel te vergeten


Nadat ik vorige week in de VeloVrij heb geschreven dat we al 2 jaar alleen maar hoogtepunten kennen met de vereniging heb ik blijkbaar iets in gang gezet wat heel snel mag stoppen...!

We maakten namelijk in 1 weekend 3 ongelukken mee...

 

 


Afgelopen zaterdag is Tiny ten val gekomen tijdens het trainen voor de ploegentijdrit Gilze van zaterdag 9 juli aanstaande. Ze heeft daarbij een gebroken rib, hersenschudding, diverse kneuzingen en schaafwonden opgelopen.

En een dag later is Gerrit, ons oudste lid, ten val gekomen tijdens een training in 's-Hertogenbosch door een klapband. Gerrit heeft daarbij flink wat schaafwonden en kneuzingen opgelopen.

Miranda en ik waren bij beide valpartijen aanwezig en zijn behoorlijk geschrokken. Vanzelfsprekend droegen beide leden een helm, welke bij beiden ook helemaal kapot is. Vooral bij Tiny is de klap hard aangekomen; haar helm is echt helemaal doormidden.

Vallen hoort helaas bij onze tak van sport, maar we schrikken er allemaal elke keer weer van. Laten we hopen dat we verstoken zullen blijven van valpartijen, zodat ik over 2 jaar weer kan schrijven dat die periode alleen maar uit hoogtepunten bestond. Het is overigens goed te merken dat de helm bij een ieder van ons inmiddels is ingeburgerd. ..!

Als gevolg van de val hebben de vrouwen besloten niet aan de start van de ploegentijdrit te verschijnen.

AANVULLING:

Henry kwam dinsdagavond 6 juli 2011 Herman Henssen tegen op de Nedereindse Berg en hoorde daar van hem dat hij zondag 3 juli tijdens het NK masters 60+ in Volendam ten val is gekomen. Het blijkt dus een nog rampzaliger weekend geweest te zijn dan we tot nu toe dachten........ :-(.

Sponsors

niemet

mdkwebdesignOndersteuners

Notaris Kerkdriel

SMA Midden Nederland