Nieuws 2011

Jury blundert in Veenendaal (MNC) bij vrouwen!! (1)


Bij de vrouwen stonden er maar 6 aan de start om de wedstrijd in het kader van de MNC in Veenendaal te rijden. Toch kreeg de jury het helaas voor elkaar alle zes vrouwen fout te klasseren.

Tiny Breimer is, nadat ze Alicja Verhagen als laatste gelost had, alleen over de streep gekomen (zie foto's). Ze steekt haar hand op de streep omhoog, maar wordt om onverklaarbare redenen 2e geklasseerd. Alicia Verhagen wordt vreemd genoeg als winnaar uitgeroepen.

Miranda Danse-Klaassen is, naast Alicja, de enige die door Tiny niet gedubbeld is, maar wordt om, de waarschijnlijk zelfde, onverklaarbare redenen als 6e en dus laatste in de rangschikking opgenomen. Van de 6 deelneemster wordt er jammer genoeg niet 1 juist in de rangschikking vermeld.

Natuurlijk is het lovenswaardig dat er elke zondagochtend mensen bereid zijn de jurering op zich te nemen, maar als er na afloop door deelnemers iets over de uitslag gevraagd wordt worden ze afgesnauwd. Dan komt er 1,5 dag later een uitslag en wordt er wel over gemaild naar de coördinator, maar die reageert niet.

Dit is niet bepaalt een visitekaartje om meer deelnemers naar de MNC te trekken en ook een domper voor deelnemers die proberen een goed klassement te rijden.

Kijk voor deel 2 hier.

Sponsors

niemet

mdkwebdesignOndersteuners

Notaris Kerkdriel

SMA Midden Nederland