Nieuws 2011

Nieuwjaarsreceptie

Zondag 30 januari jongstleden hielden wij onze nieuwjaarsreceptie bij Care 4 Bikes, een van onze hoofdsponsors. Met een begintijd van 16:00 uur zaten we precies goed; iedereen kon mooi thuis nog even kijken hoe Stybar wereldkampioen werd voordat er naar Care 4 Bikes gefietst of gelopen werd.
We hebben kennis gemaakt met een aantal nieuwe leden, en ook een tweetal potentiële leden kwamen een kijkje nemen.
Onder het genot van een hapje en drankje werd er weer heel wat afgekletst. Rond 17:30 uur was het tijd voor "De Grote Quiz"... Miranda had zich verdiept in het wielrennen en zelfs een complete Quiz gemaakt in de trant van "petje op petje af" zoals gespeeld in Wilfried de Jong's Holland Sport. We hadden 1 hoofdprijs en alle scenario's waren bedacht....uhhmmm...of toch eigenlijk niet. 

De Quiz:
Er wordt een stelling voorgelezen en iedereen die denkt dat het waar is, loopt naar de ingang, iedereen die denkt dat het niet waar is, loopt richting paskamers. De eerste stelling hadden we simpel gehouden:
"Mark Cavendish heeft in de Tour de France 2010 de groene trui gewonnen."
Miranda ziet iedereen naar de ingang lopen... "Hé!", denkt ze, en leest nogmaals haar stelling voor. "Mark Cavendish heeft in de Tour de France 2010 de groene trui gewonnen."

Jan Danse roept ineens; "O nee, ik moet er tussenuit, want dat is niet waar...". De rest blijft staan. Tsja, en dan komt de grote "domper": Jan heeft gelijk! Mark Cavendish heeft dan wel meerdere ritten gewonnen in de Tour, maar de groene trui ging met Allessandro Petacchi mee naar huis! Iedereen is verbouwereerd. Miranda staat ook met haar mond vol tanden, en de gelukkige Jan kan alleen maar lachen!

Hahaha, van alle bedachte scenario's hadden we hier geen rekening mee gehouden; na de eerste vraag al een winnaar! Hierna wordt de loterij gehouden en kunnen er gelukkig nog wat troostprijzen naar de andere aanwezigen...!

Al met al weer een geslaagde nieuwjaarsreceptie.

Met dank aan Care 4 Bikes voor het beschikbaar stellen van de ruimte.
En met speciale dank aan DA Martijn, voor het beschikbaar stellen van de hoofdprijs en 10 troostprijzen!
En voor volgend jaar is iedereen gewaarschuwd: houd je kennis van het wielrennen en de vereniging goed bij, dan ben jij misschien de gelukkige die volgend jaar met de hoofdprijs de deur uit loopt! Of misschien moeten we iets anders bedenken? We zien het wel tegen die tijd.

Sponsors

niemet

mdkwebdesignOndersteuners

Notaris Kerkdriel

SMA Midden Nederland