Nieuws 2011

Binnen = winnen!

Inmiddels al weer twee weken geleden vond in Amersfoort de spannende ontknoping van de MNC veldrijden plaats.

Met nog drie wedstrijden te gaan stond ik op drie punten achterstand van de nummer één. Ik moest dus alle wedstrijden voor haar eindigen om nog gelijk te kunnen komen. Daarom reden we op zondagochtend 2 januari in alle vroegte weg om op tijd in Veenendaal te zijn. Eenmaal aangekomen parkeerden we naast een lantaarnpaal waarop een A4tje hing met de tekst 'AFGELAST'. Daar ging mijn hoop om nog te kunnen winnen...

De volgende wedstrijd was in Hilversum. Een mooi parcours met veel bochtjes, heuveltjes en een zandbak. We stonden met vijf aan de start. Eén vrouw ging er als een speer vandoor. Ik volgde op afstand met de rest in mijn wiel, reed weg en werd weer bijgehaald, maar kon uiteindelijk wegrijden in het zand en werd niet meer teruggehaald. Dit betekende een gedeelde eerste plaats met nog één wedstrijd te gaan!
De laatste wedstrijd was in Amersfoort, een parcours met een snelle start over een lang stuk asfalt, ieder ronde de brug over, een wasbordje en hoge planken om overheen te springen. Helaas reed mijn concurrent niet waardoor ik de wedstrijd alleen hoefde uit te rijden om de competitie te winnen en dat lukte!

Sponsors

niemet

mdkwebdesignOndersteuners

Notaris Kerkdriel

SMA Midden Nederland