Nieuws 2009-2010

Vanaf 31 maart gezamenlijk trainen!

Vanaf 31 maart zal er elke woensdag om 18:45 uur een trainingsgroep van Wielervereniging VeloVrienden vertrekken. Verzamelpunt is bij Care 4 Bikes, Nooitgedacht 40 te Zeist. Peter van Koetsveld is de drijvende kracht achter deze groep. Het is de bedoeling om redelijk rustige trainingen te gaan houden. Zolang het weer redelijk is en de duisternis niet te vroeg invalt willen we een dikke 2 uur met elkaar trainen.

De leden van VeloVrienden zijn verplicht een helm te dragen. Natuurlijk mag iedereen aansluiten, hoe meer Veloliefhebbers, hoe beter natuurlijk, maar wijs anderen er op dat ze een helm opdoen. De groep zal iedere woensdag rijden tot ongeveer half september, als de avonden te kort gaan worden.

De trainingen van VeloVrienden zijn voor iedereen toegankelijk, zowel voor beginnende renners als voor wedstrijdrenners is het leuk om mee te trainen! Er zal tijdens het seizoen geƫvalueerd worden of deze opzet de juiste is. Alle reacties m.b.t. deze gezamenlijke training zijn dan ook, van zowel VeloVriend(inn)en als "aansluiters", van harte welkom, en kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Meer informatie over onze trainingen zijn te vinden onder de menuknop trainingen. Tevens vind je alle trainingen ook terug in de kalender.

Sponsors

niemet

mdkwebdesignOndersteuners

Notaris Kerkdriel

SMA Midden Nederland