Nieuws 2009-2010

Recordverbetering!

Auteur: Marion Gerssen

Zaterdag19 juni j.l. stond een tijdrit op het programma in het kader van de vrouwen-regiocompetitie. Hier keek ik al weken naar uit, want ik wilde mijn record van vorige maand wel verbreken. Altans een poging doen...

Het weer was niet geweldig, veel wind en zo af en toe ook een flinke bui. Dit weerhield mij er niet van om te starten.
Ik dacht: "Van wind wordt je alleen maar sterker en van regen, ach ja...het was maar een goed kwartiertje rijden dus het zal wel meevallen!

Vol goede moed stond ik aan de start. De gezonde zenuwen voelde ik door mijn lichaam gieren, maar...daar ga je alleen maar harder van rijden! De tijdrit op zich ging goed, kon goed mijn tempo vasthouden. De wind was erg lastig, je had hem niet echt mee of tegen. Helaas schoof er vlak voor mij een tracktor de dijk op, "heb ik dat", dacht ik, daar gaat m'n goede tijd..., maar na een flinke brul ging hij gelukkig opzij, waardoor ik mijn tempo weer goed kon oppakken.

Na het keerpunt dacht ik "nu is het nog maar 5km, dus nu moet ik knallen, dat gemiddelde mag niet zakken". Tuurlijk ik kreeg tegenwind en hij zakte wel. Ik zag al dat ik mijn streven van 40km/u gemiddeld niet meer ging halen, jammer, maar ja dan maar hoog in de 39 eindigen.

Dit lukte: ik had een gemiddelde van 39,7km/u! Wat was ik blij. Ik had dus ook mijn tijd van vorige maand met 10 seconden verbeterd! Met een tijd van 15.07 werd ik ook eerste. Het volgende streven wordt een gemiddelde van 40km/u.

Het was weer erg leuk en ik ging zeer tevreden met een mooi bosje bloemen naar huis! Op naar de volgende tijdrit.

Sponsors

niemet

mdkwebdesignOndersteuners

Notaris Kerkdriel

SMA Midden Nederland