Nieuws 2013

DK weg

Keep calm and pedal on
We waren nog zo opgewonden tijdens de ALV van afgelopen vrijdag... maar liefst 5 VeloVrienden hadden zich ingeschreven voor het DK op de weg... eindelijk lijkt het wat te gaan leven bij onze leden! Maar toen sloeg het noodlot toe...

Henry wordt in de nacht van zaterdag op zondag ziek... buikgriep... Zondagavond ontvangt Henry een mailtje van Jeroen... hij had die dag een wedstrijd gereden in Oudenbosch en had een flinke blessure opgelopen door een afgebroken zadel... En hoe Miranda ook haar best deed om niet in de buurt te komen van Henry, is zij schijnbaar toch aangestoken en brengt door een buikgriep de halve nacht van zondag op maandag op het toilet door.

Nu zijn er dus nog maar 2 VeloVrienden aan de start... Nathan begint 's ochtends vroeg direct al tussen de sportklasse. Het is een keiharde wedstrijd, die helaas ontsiert wordt door 2 valpartijen. Nathan weet alles te ontwijken en rijdt de wedstrijd uit. Helaas staat hij niet in de uitslag vermeld... wat toch wonderbaarlijk te noemen is.. dus toch nog maar eens de chip laten checken!

Hans start na Nathan en stuurde ons het volgende verhaal:
Bij de 50+ reden er eerst 3 man weg. Omdat daar geen Eemland-renner bij zat, reed die club lang op kop. Ze kwamen echter niet dichterbij de 3 vluchters. Later ontsnapten er nog eens 5 man. Barend Verhagen (NL-kampioen en winnaar van Rijssen afgelopen zaterdag) zat daar weer niet bij. Hij en Richard Beumer deden meerdere pogingen om weg te komen, maar dat lukte niet. Iedereen reageerde direct als Barend wat probeerde. Het groepje van 5 is uiteindelijk bij de 3 koplopers gekomen. Zij gingen sprinten voor de eerste 8 plaatsen. Ikzelf werd 10e in de pelotonssprint, dus 18e. 1: Gijs Nederlof; 2: Peter Adelaar; 3: Johan Hendriks.

Dankzij Hans en Nathan hebben we toch onze vereniging enigszins kunnen laten zien, maar volgend jaar moet dat natuurlijk beter kunnen ;-)!

Vorige
Sponsors

niemet

mdkwebdesignOndersteuners

Notaris Kerkdriel

SMA Midden Nederland