Nieuws 2012

Nieuwjaarsreceptie

Dit jaar hielden we de Nieuwjaarsreceptie op 29 januari 2012 in de Werkschuit te Zeist. De opkomst was niet overweldigend, maar toch kunnen we het een geslaagde nieuwjaarsreceptie noemen. Het was een goede start van het seizoen: we hebben kennis gemaakt met wat nieuwe leden, de band is weer aangehaald bij leden die elkaar een tijdje niet hadden gezien, nieuwe plannen zijn gemaakt voor dit jaar en er staan al een aantal leden te trappelen om weer te kunnen starten met wat competitie!

Dat de NOS plots besloot het WK veldrijden maar niet uit te zenden, zorgde voor wat ophef, maar met een laptop en een livestream via onze Zuiderburen konden we toch Niels Albert naar zijn zege zien rijden. Dat ondertussen op het grote scherm op NOS Djocovic het Australian Open wint en uit vreugde zijn shirt uittrok, zorgde bij de vrouwen voor wat ophef ;-).

Het was leuk om met elkaar wat sport te kunnen kijken, een hapje en drankje te nuttigen en wat bij te kletsen met elkaar. Er zijn zelfs echte trainingsafspraken gemaakt, en er heeft zich tijdens de receptie een nieuw lid aangemeld. Daarnaast heeft iedereen de nieuwe sponsors op de nieuwe kleding kunnen bewonderen en hebben de leden de mogelijkheid gehad de kleding te passen.

Nieuwe sponsor CC53-11 had van de gelegenheid gebruik gemaakt een speciale actie in het leven te roepen voor onze leden. Natuurlijk geldt de actie ook voor leden die niet aanwezig waren. Maar let op: op=op!

En aan het einde van de middag hadden we ook nog een heuse loterij waarbij we grote drogisterijpakketten hebben kunnen uitreiken, met dank aan DA Martijn!

Jammer dat je het gemist hebt? Hou je mailbox dan in de gaten voor andere bijeenkomsten of trainingen!

Sponsors

niemet

mdkwebdesignOndersteuners

Notaris Kerkdriel

SMA Midden Nederland