Nieuws 2011

Bijna... in Wieringerwaard

16:15 thuis...eten....17:00 vertrek met geplande aankomst in Wieringerwaard 18:00...helaas...Amsterdam gooit roet in het eten. Waanzinnig druk op alle snelwegen! Mijn navi laat mij de mooiste straatjes van Amsterdam zien, maar vanavond heb ik daar echt geen tijd voor - alsof het sneller gaat als ik niet naar de leuke straatjes kijk....en weer...'de route wordt naar aanleiding van verkeersdrukte aangepast'...pfff niet nog een keer. Aankomststijd in Wieringerwaard 18:31:30 met starttijd 19:10:30. Nummer halen, gereed maken en infietsen en vooral heel rustig blijven...wel eens geprobeerd?

De route nog een stukje omgekeerd gereden en dat was best fijn om nog weer even te zien ook al dacht ik het nog wel aardig in mijn hoofd te hebben van vorig jaar, het was weer anders.

De start is vanaf een karretje...of dat nou voordeel biedt of spectakel voor de omstanders moet opleveren ben ik nog niet achter, maar ik ben weer blij als ik gewoon asfalt onder mijn wielen voel.

Het eerste stuk is wind mee...lekker - achteraf had dat niet lekker moeten zijn, want had echt harder gekund...maar dat is achteraf - daarna wind tegen en word ik al snel in gehaald door de Mevrouw die achter mij start... Vera Koedooder...tsja...ik stond toch echt niet helemaal stil... Zij rijdt daarna links van de weg...weet niet waarom en/of het voordeel oplevert, maar zij gaat hard, dus ik rijd ook links van de weg. Mijn voorgangster zie ik al heel lang voor mij rijden..totdat zij verkeerd rijd en ik bijna in haar wiel zit...ooh dat mag niet, dus erover heen...maar zij baalt van het verkeerd rijden en haalt mij weer in....voor mijn gevoel kan ik toch harder, maar ik wil ook niet op stayeren 'betrapt' worden, dus ga haar toch maar weer inhalen...niet fijn allemaal, want ik was met veel te veel dingen bezig...

Dan de finish...de speaker meldt alvast, dat ik vorig jaar 24:59 heb gereden en dit jaar 24:06...wauw!!! Dat is nog eens een verbetering van mijn PR, maar ff afwachten of niet iedereen veel sneller is. De meesten halen wel 2 tot 10 seconden van de tijd van vorig jaar, maar geen verbetering zoals ik die vandaag heb neergezet. Stoer!! Het ligt dus niet aan het weer, maar aan mijn benen...dat zou goed moeten voelen, maar toch ben ik nog niet zo euforisch...maar eerder koud en misselijk. Dit verandert gedurende de avond...tweede plek achter Mevrouw Koedooder...en de dagen erop word ik steeds meer tevreden...misschien omdat de pijn dan is verdwenen.

Sponsors

niemet

mdkwebdesignOndersteuners

Notaris Kerkdriel

SMA Midden Nederland