Nieuws 2009-2010

Vliegende start in Tiel

Auteur: Marion Gerssen

Afgelopen zondag werd de MNC in Tiel gereden, Henry schreef er al over! Een mooi breed rondje van bijna 3 kilometer lang.
Dat moest ik maar weer een keer proberen, geen moeilijke bochten dus wat kon er mis gaan dacht ik.
Maar helaas, er kon veel mis gaan, om maar te beginnen met de start. De start was dit keer samen met de nieuwelingen. Deze jonge gasten staan erom bekend er vanaf de start al in te vliegen en dat klopte nu dus ook! Vanaf de start meteen naar de 45km/u! Dat was een flinke klus voor ons.

Miranda en Christy konden het tempo wel goed bij houden en reden lekker mee in het peloton. Voor mij was het helaas anders, want ik moest lossen met nog een aantal dames. Tijdens een paar rondjes rustig rijden, totdat de mannen weer voorbij zouden komen, hadden wij alle tijd om even om ons heen te kijken. En wat zag ik daar... ja hoor een bedrijf met een zeer opvallende naam, namelijk; vliegendhart! Toepasselijker kon natuurlijk niet, want zo ging de start vandaag ook; vliegend hard! 
Christy had een mooi doel voor mij gesteld "hou mijn wiel maar" maar ja, dat was ik al heeeeel snel kwijt....;-)
Eenmaal ingehaald door de veteranen weer alles op alles gezet om lekker met deze mannen mee te kunnen rijden, en dit ging best goed. Bij de veteranen heb ik Henry's wiel maar gepakt. Hier werd ook flink gereden en na een paar rondjes moest ik helaas weer lossen, toen ben ik maar bij het grote peloton aangesloten waar ik Jan, Christy en Miranda ook weer tegenkwam.
Ondanks dat ik de wedstrijd niet in het peloton heb uit kunnen rijden heb ik er toch wel weer iets van geleerd; volgende week start ik vooraan! Hopelijk lukt het dan wel om die vliegende start bij te houden!
Op naar de Berg, we gaan ervoor!

Sponsors

niemet

mdkwebdesignOndersteuners

Notaris Kerkdriel

SMA Midden Nederland