Nieuws 2009-2010

Samenwerking SMA Amerongen

Met gepaste trots kunnen we melden dat we een samenwerkings-overeenkomst met SMA (Sport Medisch Adviescentrum) Amerongen zijn aangegaan. Samen met sportarts Guido Vroemen hebben we gezocht naar een manier om onze leden een professionele begeleiding te kunnen aanbieden. Guido Vroemen is sportarts en eigenaar van SMA Amerongen en bondsarts van de Nederlandse Triatlon bond. Daarnaast begeleidt hij o.a. meerdere wielerploegen (AA-Cycling Team en damesploeg Leontien.nl) en individuele sporters op zowel trainingstechnisch- als medisch vlak.

SMA Amerongen biedt vele mogelijkheden om onze vereniging te ondersteunen.

Het is mogelijk verschillende testen en onderzoeken te laten verrichten. Een test kan je bijvoorbeeld helpen bij het bepalen van je trainingswaarden. Ook kan Guido je helpen met verschillende testen en onderzoeken; van een verplichte sportkeuring tot een maximale inspanningstest met ademgas analyse, waarbij je VO2max wordt gemeten.

SMA Amerongen is gespecialiseerd in het werken met vermogensmeters en de analyse van de gegevens. Maar natuurlijk kan Guido je ook helpen bij blessures; zonder verwijzing van (huis)arts kun je bij hem terecht! Vanzelfspekend kun je ook preventief een beroep op hem doen; een dynamische fietsanalyse kan je behoeden voor vervelende blessures door een verkeerde zit, en door een betere fietspositie zul je je trapfrequentie/trapkracht beter kunnen benutten.

Alle leden van VeloVrienden kunnen bij Guido terecht tegen speciale condities (lees korting ;-)). Vraag ons naar de voorwaarden, of neem zelf even contact op met Guido om te kijken wat hij voor je kan betekenen. Alles over Guido en het SMA kun je lezen op www.sportarts.org

Sponsors

niemet

mdkwebdesignOndersteuners

Notaris Kerkdriel

SMA Midden Nederland