Nieuws 2009-2010

Eerste keer off road

Auteur: Marion Gerssen

Afgelopen zaterdag stond mijn eerste crossje op het programma met de mountainbike. We hadden veel geoefend in het bos bij ons, maar op de berg was het toch heel anders... Maar dat had ik een paar weken geleden al gezien toen ik nog als toeschouwer stond te kijken ;-).

order levitra over the counter - order levitra online

 


Nu stond ik daar dus. Ik dacht: "ze voorspellen goed weer dus dat moet lukken", maar helaas het was koud en het sneeuwde!

Toch ben ik gewoon gestart. Eerste rondje was erg onwennig en ik kroop letterlijk door de bochten heen. Rondje na rondje ging het wel beter, en ik begon het steeds leuker te vinden! Het was erg lastig doordat het op het ene stuk een harde ondergrond was, en een meter erna was het weer 1 groot modderbad. Mulzand vind ik leuk had ik ontdekt in het bos, maar vond ik al die modder ook wel leuk? Nou mijn conclusie was al gauw gemaakt; ja ik vond het super leuk! Al dat geglibber was helemaal niet zo eng als ik dacht, het was juist wel grappig, want mijn fiets schoof alle kanten op, maar toch bleef ik overeind.

Ik heb er erg veel plezier in gehad en ik ga zeker vaker rijden. Ook met de mountainbike wil ik mijn grenzen gaan verleggen, het begin heb ik vandaag al gemaakt!!

Na de finish vroeg mijn vader nog "wat vind je leuker op de weg of op de mtb?" Uhmm dat was toch eigenlijk wel een moeilijke vraag, allebei is leuk maar ik denk toch dat ik de mtb leuker vind (op tijdrijden na dan hè ;-)!).

Sponsors

niemet

mdkwebdesignOndersteuners

Notaris Kerkdriel

SMA Midden Nederland