Wil je een website laten bouwen? Kijk eens op de website van één van onze sponsors en tevens de bouwer van deze site; MDKwebdesign. Wil je op deze plaats zelf een (reclame)boodschap plaatsen? Informeer dan naar de kosten en mogelijkheden door te klikken.

Brons op DKT!

bronsOp 15 mei stond het DK tijdrijden voor onze renners op het programma. Helaas stonden er dit jaar minder renners van onze vereniging op het programma. Degene die er stonden kregen te maken met een stralende zon en flink wat wind. De wind stond redelijk gunstig, vanaf de start mee... dus het zou een kwestie worden van hard starten, maar niet te hard om op de terugweg toch maar niet stil te vallen.

 

Frans mocht als eerste van de VeloVrienden van start in de categorie 50+. De start zag er perfect uit, en voor zover wij konden zien zat hij snel in een goed ritme. Een kwartiertje later was Ben aan de beurt, die als een speer vertrok. Frans kwam vlak daarna binnen en was een al optimisme... Weer een kwartiertje later was Miranda aan de beurt en zij zag bij haar start Ben al op de finish afkomen... Wow, wat een tijden zijn er deze dag neergezet! De mannen bleken over prima benen te beschikken, Ben heeft een PR gereden op dit parcours en het hoogste gemiddelde tijdens een tijdrit voor hem gehaald in een tijd van 14:50.275, dat goed is voor een gemiddelde van ruim 44 km/u! Miranda behaalde de 6e en laatste plaats bij de vrouwen met een tijd van 16:57.493, maar Frans wist zichzelf en de concurenten te verrassen door de bronzen plak binnen te halen met een tijd van 16:36.468!

Natuurlijk kon Frans het niet laten om op het podium nog even "Call me maybe" op te voeren, wat de volgende prachtige foto opleverde:

call me brons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle overige foto's genomen door Hanneke staan in ons fotoalbum!

Sponsors

niemet

mdkwebdesignOndersteuners

Notaris Kerkdriel

SMA Midden Nederland

Schoenmakers Natuursteen

VOMwebsite

Clubkampioenen tijdrijden 2012
Clubkampioenen tijdrijden
Bezoekers
mod_vvisit_counter Vandaag 6
mod_vvisit_counter Gisteren 37
mod_vvisit_counter Deze week 170
mod_vvisit_counter Deze maand 219
mod_vvisit_counter Alles 82826