Het kan vanaf vandaag!

Het bestuur heeft de contributie tot 1 januari 2011 bepaald op slechts €29,50 voor actieve leden!
Voor mensen die de wielersport, en onze vereniging in het bijzonder, een warm hart toedragen bestaat de mogelijkheid steunend lid te worden voor € 5,00 per jaar. Natuurlijk krijgen deze leden ook het clubblad toegestuurd.
Ook de jaren daarna zal er gestreefd worden naar een aantrekkelijk bedrag voor de contributie!

Een actief lid met licentie is verplicht tenminste 1 setje kleding af te nemen (een korte broek en shirt korte mouw), tegen gereduceerd tarief (30% korting).
Een actief lid is dit niet verplicht, maar kan wel kleding kopen tegen gereduceerd tarief (10% korting).
Een steunend lid kan ook kleding kopen tegen normaal tarief.
Wat de prijzen voor de kleding zijn weten we nog niet, omdat we nog met leverancier in gesprek zijn over ontwerp en aantallen.
Als indicatie kan gezegd worden dat een shirt en broek ongeveer € 85,-- á 90,-- gaat kosten. Hierop zijn de kortingspercentages zoals hierboven genoemd van toepassing.

De KNWU stelt verplicht dat je de kleding tijdens wedstrijden draagt, en natuurlijk zouden we het als vereniging zeer op prijs stellen als je tijdens niet-KNWU wedstrijden en trainingen ook in de VeloVriendenkleding rijdt.

Natuurlijk heeft niet iedereen voldoende aan het kledingsetje, daarom willen we onze leden het verdere pakket helemaal zelf laten samenstellen. Alle kleding voor de leden is tegen gereduceerd tarief te bestellen! Er zal voldoende keus zijn uit andere kleding, over het assortiment wordt nog gesproken met de leverancier.

Lees meer over het lidmaatschap in onze  informatiebrochure , of meld je meteen aan!
Om je aan te melden als lid van VeloVrienden kun je het aanvraagformulier  hier downloaden , aanvragen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bij Care 4 Bikes ophalen.

Vul het in en onderteken het en stuur het naar het correspondentieadres:
Wielervereniging VeloVrienden
Florijnstraat 7
5237 NG ‘s-Hertogenbosch

Of zend het per e-mail aan: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Inleveren bij Care 4 Bikes kan ook:
Care 4 Bikes
Nooitgedacht 40
3701 AN  Zeist