Loretta Schrijver getroffen door uitgezaaide kanker: een iconische presentatrice strijdt verder 1 aug 2024

Loretta Schrijver getroffen door uitgezaaide kanker: een iconische presentatrice strijdt verder

Loretta Schrijver, geliefde Nederlandse televisiepresentatrice en politica, is gediagnosticeerd met uitgezaaide kanker. Haar naasten deelden dit nieuws, wat leidde tot veel steunbetuigingen van fans en collega's. Schrijver ondergaat momenteel behandeling voor haar aandoening, en haar gezondheid wordt nauwlettend gevolgd door het publiek.

Lees verder
Legendarische Acteur en Komiek Bob Newhart Overleden op 94-jarige Leeftijd 20 jul 2024

Legendarische Acteur en Komiek Bob Newhart Overleden op 94-jarige Leeftijd

De iconische acteur en komiek Bob Newhart is op 94-jarige leeftijd overleden. Volgens berichten overleed Newhart op donderdag 18 juli 2024. Hij was wereldwijd bekend om zijn rollen in verschillende klassieke sitcoms en zijn kenmerkende doodse humor.

Lees verder
Europees Parlement veroordeelt bezoek Orbán aan Poetin tijdens spanningen met Oekraïne 18 jul 2024

Europees Parlement veroordeelt bezoek Orbán aan Poetin tijdens spanningen met Oekraïne

Het Europees Parlement heeft een resolutie aangenomen waarin het bezoek van de Hongaarse premier Viktor Orbán aan de Russische president Vladimir Poetin wordt veroordeeld. Het bezoek vond plaats tijdens het conflict tussen Rusland en Oekraïne, wat leidde tot bezorgdheid over Europese eenheid en de gevolgen van de ontmoeting.

Lees verder
Deel Jouw Foto's van Verwacht Hevig Weer: KNMI Geeft Code Oranje 10 jul 2024

Deel Jouw Foto's van Verwacht Hevig Weer: KNMI Geeft Code Oranje

Het KNMI heeft een code oranje afgegeven vanwege verwacht hevig weer op dinsdagavond. Voorspeld wordt dat er in korte tijd veel regen zal vallen. Lezers worden aangemoedigd om foto's van de weersomstandigheden in hun omgeving te delen. Deze oproep is bedoeld om beeldmateriaal te verzamelen en het effect van het noodweer in verschillende regio's vast te leggen.

Lees verder
Dick Schoof was niet de eerste keuze als Minister van Justitie en Veiligheid 2 jul 2024

Dick Schoof was niet de eerste keuze als Minister van Justitie en Veiligheid

Dick Schoof, de huidige Directeur-Generaal van de AIVD, was pas de vijfde keuze voor de functie van Minister van Justitie en Veiligheid in het Rutte III-kabinet. Ondanks dat hij niet de eerste keus was, bekleedde hij deze positie van 2017 tot 2021. Zijn benoeming werd door sommige politici en ambtenaren in twijfel getrokken vanwege zijn gebrek aan politieke ervaring.

Lees verder